Маус Mediarange MROS202

370,00 ден

Модел: Оптички глушец со 5 копчиња
Резолуција: 800/1200/1600/2400 dpi
Интерфејс: USB 2.0
Поврзување: Кабел
5 копчиња вкл. Тркало за лизгање
Компатибилен со Windows, Mac и Linux
Plug & Play
Тежина: 85 g
Димензии: 112 x 73 x 40 mm
Боја: црна/сива

 

SKU: 0346

Дополнителни информации

Brand

Medirange

Поврзани производи