R1280DBPowerful Bookshelf SpeakersActive bookshelf speaker system with 42W total power outputSupport..
8.700,00

Features•  Active bookshelf speaker system with 24W total power output• 100% MDF wooden enclosu..
5.200,00

R12UUSB Powered Speakers with Easy ConnectionsUSB Powered Speakers for Easy Connection3.5 mm AUX con..
1.490,00

S360DB 2.1 SpeakersHi-Res Audio with wireless subwoofer8-inch wireless subwoofer155W total powerHi-R..
25.500,00

S70DBHi-Res Audio Qualified Soundbar and SubwooferTitanium dome tweetersSoundbar and wireless subwoo..
25.500,00

TRACER Splash XXL wireless speaker with Bluetooth and TWS• Modern TWS technology – pair up the speak..
3.990,00

Product feature: • High quality, pure sound• Attractive, modern design• Minimalist, compact-siz..
699,00

R1855DB2.0 Bluetooth multimedia speaker systemΦ19mm silk film tweeter and 4-inch Nomex diaphragm mid..
12.000,00

Интелигентно дигитално пенкало што ги конвертира вашите рачно напишани белешки во дигитален текст ..
7.299,00

Интелигентно дигитално пенкало што ги конвертира вашите рачно напишани белешки во дигитален текст ..
8.499,00

You highlight, it types!Преносен со USB напојувањеПрепознавање на текст и броевиРаботи со  Word..
5.599,00

IRISPen Air 7Дигиталниот означувач што го пишува она што го скенирате!Бежично и едноставно за у..
8.499,00

IRIScan Mouse 2Скенер + маус !Се во едно целосно опремен скенер и маус !Скенира се до А4 големинаКон..
3.399,00

IRIScan Mouse ExecutiveСкенер + маусСкенирај со само еден клик !Скенира документи , визит карти , ве..
4.459,00

IRIScan Mouse WifiСкенер + бежичен маусhttps://www.youtube.com/watch?v=GPU9svIAw9YПрактично, безжичн..
7.299,00

Скенирајте книги и списанија во секое време, насекаде и без отстранување на страници благодарение на..
7.299,00

Скенирајте книги и списанија во секое време, насекаде и без отстранување на страници благодарение на..
8.499,00

IRIScan Executive 4Врвен пренослив дуплекс скенер Најбрз 8 ППМ дуплекс двостран мобилен ск..
9.599,00

IRIScan Express 4USB пренослив скенер кој скенира различни типови на документи!Компактен лесен УСБ н..
7.299,00

IRIScan Anywhere 5Исклучително компактен, автономен и пренослив, IRIScan ™ Anywhere 5 е идеале..
7.299,00

IRIScan Anywhere 5 WifiИсклучително компактен, автономен и пренослив, IRIScan ™ Anywhere 5 е и..
8.499,00

IRIScan™ Pro 3 Wi-FiScan anything, share anywhere!Lightweight and battery-powered scanner8-page docu..
12.999,00

-Селотејп траки за лепење напакети,картони,разни кутии рачно и машински.-отпорност на влага и старее..
33,00

-Селотејп траки за лепење напакети,картони,разни кутии рачно и машински.-отпорност на влага и старее..
44,50

-Селотејп хартиени траки се користат прибоење на коли,прозори,кречење и др.-при краткотрајно лепење ..
19,50

-Селотејп хартиени траки се користат прибоење на коли,прозори,кречење и др.-при краткотрајно лепење ..
39,00

-Селотејп хартиени траки се користат прибоење на коли,прозори,кречење и др.-при краткотрајно лепење ..
42,00

-Селотејп хартиени траки се користат прибоење на коли,прозори,кречење и др.-при краткотрајно лепење ..
51,00

-Селотејп траки  со метализирана лепенка(метализирано сребро) се користи за изолација на клими,..
277,50

-Селотејп траки засилени со фибростакло за лепење натешки пакети,картони,разни кутии, палетизирање к..
217,50

-трака со сунгер со лепило од двете страни за лепење или изолација-солвент лепило од синтетички кауч..
20,50

-трака текстилна со лепило од двете страни за лепење нахартии,домашна декорација,куки,огледала,пласт..
50,50

-трака текстилна со лепило од двете страни за лепење нахартии,домашна декорација,куки,огледала,пласт..
86,50

-трака со фолија со лепило од двете страни за лепење натеписони-солвент лепило од синтетички каучук-..
147,00

-трака со сунгер со лепило од двете страни за лепење или изолација-солвент лепило од синтетички кауч..
41,50

- Боја : бела- Димензија : 29.7*42  A3- Пакување : 5 топа- Листови : 1/500 - Хар..
580,00

- Димензија : 210*297мм- Листови : 100- 1 на страна- 000950- ЛИНДО..
425,00

GAMING HEADSET TRACER BATTLE HEROES RAPTORTECHNICAL DATAWire length:2Number of channels:StereoImpeda..
820,00

Number of buttons:6Number of batteries:2xAAAmouse backlight:1 colorSensor:OpticalMax. range (m):10Ma..
599,00

Number of Keys: 104Interface Included: USBDimentions: 18"(L) * 7"(W) x 1"(H) in.Cable Length: 5..
455,00

Cable type: HDMI connection cable, version 1.4Gold plated connectorsConnector A: HDMI plug, 19-pinCo..
189,00