Маус Tracer GAMEZONE SCOUT

450,00 ден

Ако ги поставите првите чекори во светот на игрите, Tracer GAMEZONE Scout USB е опремата која е вистинската за вас. Одлично дизајнираното куќиште, опремено со гумено тело обезбедува целосна удобност за време на долги часови престрелки. Поради релативно малата тежина (90 g) и мазната долна страна, глувчето се движи многу слободно околу секоја површина. Четири постепени DPI (800/1200/1600/2400) во комбинација со удобно распоредени копчиња ќе ги проверат RPG игрите, MMO и RPF каде што ви треба слобода и прецизна контрола.

SKU: 2058

Опис

Број на копчиња: 6
Должина на жица: 1,2
Сензор: оптички
Приклучок: USB
Менување на боите во различни режими на DPI: Не
Очекуван животен век (милиони кликнувања): 10
Максимална резолуција dpi: 2400
Ергономски фактор на форма: деснак
Површинска завршница: Мат
Управување со макроа: Не
Серија: GameZone

Дополнителни информации

Brand

Tracer

Поврзани производи