Маус Verbatim V1

500,00 ден

Прецизен ласерски маус за игри или работни задачи

SKU: 1260

Опис

Прилагодлива поставка за dpi: 800 до 3200 dpi „во лет“ прилагодување на чувствителноста
Тефлонски стапала за непречено дејство на лизгање
Поставки од 7 dpi достапни преку софтверот (400 – 3200 dpi)
Приспособување на тежината за вашата претпочитана поставеност (7 x отстранливи тегови од 4,5 грама)
Софтверот на Gamer Toolkit вклучува овозможување на комбинацијата на копчињата на тастатурата/копчињата на глувчето.
Поддршка со 3 групни поставки за макро; директно зачувано на глувчето
Дизајн на топло копче за функцијата „троен клик“.
USB целосна брзина со подобар пренос

Дополнителни информации

Brand

Verbatim

Поврзани производи