Маус Mediarange MROS201

280,00 ден

Модел: Оптички глушец со 3 копчиња
Резолуција: 1000 dpi
Интерфејс: USB 2.0
Поврзување: Кабел
3 копчиња вкл. Тркало за лизгање
Компатибилен со Windows, Mac и Linux
Plug & Play
Тежина: 77 g
Димензии: 108 x 58 x 37 mm
Боја: црна/сива

 

SKU: 1419

Дополнителни информации

Brand

Medirange

Поврзани производи