Џогер со прскалка

560,00 ден

Капацитет на садот за вода: 500ml
Одлична алатка за одржување на подот во Вашиот дом или канцеларија.
Овој производ е дизајниран да го направи чистењето лесно и практично.
Лесен е за употреба и миење.
Може да се ротира 360°
SKU: 2317

Поврзани производи