Фотокопирна хартија Мултикоп A4 80гр

300,00 ден

Мултикоп А4 80гр

– Боја : бела

– Димензија : 210*297мм A4

– Пакување : 5 топа

– Листови : 1/500

– Хартија за фотокопир, ласерски и инк џет печатачи.

SKU: 0404

Дополнителни информации

Brand

Multicopy

Поврзани производи