Батерии Lithium CR2016 3V 1/5

100,00 ден

  • Производител Mediarange
  • Тип: Литиумски монети
  • Големина: CR2016-Димензии: ø20×1.6mm
  • Напон: 3V-Капацитет: 80 mAh
  • 0% кадмиум и жива
  • Пакување: 5
  • Најнова технологија на литиум-Континуирано напојување
  • Долготрајна моќност-Одлична сигурност
SKU: 2177

Дополнителни информации

Brand

Medirange

Поврзани производи