Маус Esperanza XM110 Extreme Bungee

180,00 ден

Маус за секојдневна употреба

УСБ интерфејс
CPI / DPI Резолуција 1000
Оптички сензор
Копчиња број 3

SKU: 1482

Дополнителни информации

Brand

Esperanza

Поврзани производи