Хит

Веб камера Port 1080p

1.690,00 ден

  • Бренд Port
  • Технологија на фотосензор CMOS
  • Резолуција за снимање видео 1080p
  • Технологија за поврзување USB/USB-C
SKU: 1917

Опис

Full HD 1080P резолуција @ 30 FPS
2 мегапиксели: резолуција 1920 x 1080
Широк агол 90 ° со вистинска боја и автоматски фокус
Ноќно гледање и подобрување на слабата осветленост
Вклучен капак за камера за дополнителна приватност
Вграден микрофон со поништување на шум
Фиксација за лаптоп и десктоп
Компатибилен со PC и Mac
Двојна USB-A и USB-C поврзување
Инсталација Plug & Play

Поврзани производи