Блуреј/DVD/CD опаковка за 2 дискa 11mm

18,00 ден

  • Опаковка за Blu-ray/DVD/CD во сина пластика со капацитет за еден
    или два диска и брошура и преден џеб за корицата.
SKU: 1576

Поврзани производи