Батерии Lithium CR2032 3V 1/4

120,00 ден

  • Производител Mediarange
  • Тип: Литиумски монети
  • Големина: CR2032-Димензии: ø20×3.2mm
  • Напон: 3V-Капацитет: 240 mAh
  • 0% кадмиум и жива
  • Пакување: 4
  • Најнова технологија на литиум-Континуирано напојување
  • Долготрајна моќност-Одлична сигурност
SKU: 2175

Дополнителни информации

Brand

Medirange

Поврзани производи