Батерии алкални АА 1/10

200,00 ден

  • Производител Mediarange
  • Тип: алкален LR6
  • Големина: АА-Димензии: ø15×50,5mm
  • Напон: 1,5V-Капацитет: 1.850 mAh
  • 0% кадмиум и жива
  • Пакување: 10
  • Најновата алкална технологија-Континуирано напојување
  • Долготрајна моќност-Одлична сигурност
SKU: 2284

Дополнителни информации

Brand

Medirange

Поврзани производи