Фотокопирна хартија Fabriano A4 Multicolor пастел

390,00 ден

Оптимален квалитет. Произведено со 100% ECF пулпа (без елементарен хлор), FSC® сертифициран од шуми одговорно управувани со почитување на еколошките, социјалните и економските стандарди. Без киселина со алкална резерва за гарантирање долга трајност – долг животен век (ISO 9706). Идеален за фотокопии, ласерски и инк-џет отпечатоци, факс. Достапен во А4 и А3 во  бои пастелни и интензивни

SKU: 0632

Опис

  • Формат А4
  • 80гр
  • Сортирани бои
  • Паковање 1/250 листа

Дополнителни информации

Brand

Fabriano

Пастелни бои

celeste, lavanda, banana, acquamarina, rosa

Поврзани производи