Хит

Звучници Edifier T5 сабфуфер

9.300,00 ден

  • Активнен сабфуфер
  • Бас 8″ за квалитетен звук без изобличување
  • Нископропусен филтер со фреквентен одговор од 38 Hz
  • Намалена акустична резонанца со куќиште од МДФ
  • Автоматско подготвеност за заштеда на енергија
  • Прилагодлив пропусен опсег на бас фреквенции
SKU: 2491

Опис

Спецификација
Вкупна излезна моќност (RMS). 70 W
Гласовна единица. 8 инчи
Фрекфенција. 38 Hz – 200 Hz
Стапка на сигнал до шум. ≥ 85dB (A)
Аудио влезови. RCA
Влезна сенситивност. RCA: 50 ± 20mV
Ниво на бучава  ≤ 25dB (A)
Димензии (Ш x В x Д). 278 mm x 300 mm x 336 mm
Нето маса. 13,6 кг

Дополнителни информации

Brand

Edifier

Поврзани производи