Селотејп дакт трака

170,00 ден

  • 48*50
  • Селотејп duct-tape  обложен со полиетилен
  • солвентно лепило
  • Јачина на кинење во надолжна насока: 87,5 N/25 mm (+/- 5 %)
  • Јачина на лепење на челик: 10 N/25 mm (+/- 5 %)
  • Отпорност на температура: 0 – 60 °C (краткорочно)

 

SKU: 1367

Поврзани производи