ЦД слим-опаковка за 1 диск, 5.2mm, црн-треј

14,00 ден

 • Боја: Транспарентна со црн послужавник
  Материјал: пластика
  Ширина: 5,2 мм
  Пакување: Картон од 200 парчиња
  За складирање на по еден диск
  Држач за книшка внатре
  Цврсто брзо затворање
  Димензии (приближно): 140 x 124 x 5,2 mm
SKU: 0036 Категорија

Поврзани производи