ЦД-Р 700МБ|80мин 52x , 1/ 50 Ridata printable

700,00 ден

 • CD-R printable
 • Капацитет: 700 MB
 • Брзина: до 52x
  Пакување: обвивка 50
  Површина: Ritek technologcs
  Долг архивски век
  Одлична компатибилност со CD-режачи и плеери
  Отпорен на УВ светлина
  Погоден за означување со CD/DVD/BD маркери
SKU: 1455

Дополнителни информации

Brand

Ridata

Поврзани производи