ЦД-Р 700МБ|80мин 52x , 1/ 25 Philips

320,00 ден

 • CD-R
 • Капацитет: 700 MB
  Брзина: до 52x
  Пакување: обвивка 25
  Површина: Philps advance
  Долг архивски век
  Одлична компатибилност со CD-режачи и плеери
  Отпорен на УВ светлина
  Погоден за означување со CD/DVD/BD маркери
SKU: 1610

Дополнителни информации

Brand

Philips

Поврзани производи