Фото хартија сјајна 130*180мм 220гр

170,00 ден

MediaRange 130 x 180mm фото-хартија за инк-џет печатачи, сјајнa, 220 g, 50 листови

Фото-хартијата MediaRange е идеална за професионално печатење на вашите фотографии, брошури или други документи. Специјалниот слој овозможува живописни отпечатоци со сите стандардни модели на инк-џет печатачи.

SKU: 1892

Опис

Спецификација

Боја: бела
Облога: сјајна
Големина: 5″ x 7″ (130 x 180 mm)
Тежина: 220 g
Пакување: 50 листови
Брзо сушење
Долготрајно зачувување на бојата
Погоден за употреба со сите стандардни инк-џет печатачи

Дополнителни информации

Brand

Medirange

Поврзани производи