Фото хартија сјајна А4 160гр двострана

350,00 ден

MediaRange  фото-хартија за инк-џет печатачи, сјајнa, А4 160 g двострана штампа, 50 листови

Фото-хартијата MediaRange е идеална за професионално печатење на вашите фотографии, брошури или други документи. Специјалниот слој овозможува живописни отпечатоци со сите стандардни модели на инк-џет печатачи.

SKU: 1639

Опис

Спецификација

Боја: бела
Облога: сјајна
Големина: DIN A4 (210 x 297 mm)
Тежина: 160 g
Пакување: 100 листови
Брзо сушење,двострана штампа
Долготрајно зачувување на бојата
Погоден за употреба со сите стандардни инк-џет печатачи

Дополнителни информации

Brand

Medirange

Поврзани производи