Фото хартија сјајна А4 135гр

440,00 ден

MediaRange  фото-хартија за инк-џет печатачи, сјајнa, А4 135 g, 100 листови

Фото-хартијата MediaRange е идеална за професионално печатење на вашите фотографии, брошури или други документи. Специјалниот слој овозможува живописни отпечатоци со сите стандардни модели на инк-џет печатачи.

SKU: 1304

Опис

Спецификација

Боја: бела
Облога: сјајна
Големина: DIN A4 (210 x 297 mm)
Тежина: 135 g
Пакување: 100 листови
Брзо сушење
Долготрајно зачувување на бојата
Погоден за употреба со сите стандардни инк-џет печатачи

Дополнителни информации

Brand

Medirange

Поврзани производи