Фото хартија сјајна А3 200гр

700,00 ден

MediaRange фото-хартија за инк-џет печатачи, сјајнa, А3 200 g,50 листови

Фото-хартијата MediaRange е идеална за професионално печатење на вашите фотографии, брошури или други документи. Специјалниот слој овозможува живописни отпечатоци со сите стандардни модели на инк-џет печатачи.

SKU: 2387

Опис

Спецификација

Боја: бела
Облога: сјајна
Големина: DIN A3 (297 x 420 mm)
Тежина: 200гр
Пакување: 50 листови
Брзо сушење
Долготрајно зачувување на бојата
Погоден за употреба со сите стандардни инк-џет печатачи

Дополнителни информации

Brand

Medirange

Поврзани производи