Фотокопирна хартија Mondi A4 135gr glosy

374,00 ден

Mondi А4 135гр

– Боја : бела сјајна

– Димензија : 210*297мм A4 120gr

– Листови : 1/250

– Хартија за фотокопир, ласерски и инк џет печатачи.

SKU: 1924

Поврзани производи