-16%

Фотокопирна хартија Mondi A4 120gr

Original price was: 380,00 ден.Current price is: 320,00 ден.

Mondi А4 120гр

– Боја : бела

– Димензија : 210*297мм A4 120gr

– Листови : 1/250

– Хартија за фотокопир, ласерски и инк џет печатачи.

SKU: 0404-1 Категорија

Поврзани производи