Фотокопирна хартија Magistr A4 80гр

236,00 ден

Magistr А4 80гр

– Боја : бела

– Димензија : 210*297мм A4

– Пакување : 5 топа

– Листови : 1/500

– Хартија за фотокопир, ласерски и инк џет печатачи.

SKU: 0199 Категорија

Дополнителни информации

Brand

Magistr

Поврзани производи