Фотокопирна хартија Fabriano A4 Multicolor интензив

455,00 ден475,00 ден

Оптимален квалитет. Произведено со 100% ECF пулпа (без елементарен хлор), FSC® сертифициран од шуми одговорно управувани со почитување на еколошките, социјалните и економските стандарди. Без киселина со алкална резерва за гарантирање долга трајност – долг животен век (ISO 9706). Идеален за фотокопии, ласерски и инк-џет отпечатоци, факс. Достапен во А4 и А3 во  бои пастелни и интензивни

SKU: 1930
Исчисти

Опис

  • Формат А4
  • 80гр
  • Сортирани бои
  • Паковање 80гр 1/250 листа , 200гр 1/100 листа
  • Интензивни бои

Дополнителни информации

Brand

Fabriano

Интензивни бои

verde, azzurro, aragosta, rosso, giallo

Грамажа

80гр, 200гр

Поврзани производи