Фотокопирна хартија Fabriano 80гр

236,00 ден495,00 ден

Фабриано 80гр

– Боја : бела

– Димензија : 210*297мм A4 ,297*420  A3

– Пакување : 5 топа

– Листови : 1/500

– Хартија за фотокопир, ласерски и инк џет печатачи.

SKU: 1766
Исчисти

Дополнителни информации

Brand

Fabriano

Формат

А4, А3

Поврзани производи