Фотокопирна хартија Fabriano А4 160гр колор пастел

455,00 ден

  • Боја : пастел

– Димензија : 210*297мм  A4 160гр

– Пакување : 1/250

– Хартија за фотокопир, ласерски и инк џет печатачи.

SKU: 2500
Исчисти

Дополнителни информации

Brand

Fabriano

Пастелни бои

celeste, cedro, banana, abiccocca, rosa, verde chiaro, grigio

Поврзани производи