Фотокопирна хартија Fabriano А4 160гр колор интезвив

500,00 ден

  • Боја : интензив

– Димензија : 210*297мм  A4 160гр

– Пакување : 1/250

– Хартија за фотокопир, ласерски и инк џет печатачи.

SKU: 0611
Исчисти

Дополнителни информации

Brand

Fabriano

Интензивни бои

verde, verde peselio, azzurro, aragosta, rosso, giallo, fuscia, violetta

Поврзани производи