Фотокопирна хартија Fabriano А4 80гр колор пастел

410,00 ден

  • Боја : пастел

– Димензија : 210*297мм  A4

– Пакување : 1/500

– Хартија за фотокопир, ласерски и инк џет печатачи.

SKU: 0726
Исчисти

Дополнителни информации

Brand

Fabriano

Пастелни бои

celeste, lavanda, avorio, cedro, banana, acquamarina, abiccocca, rosa, cipria, verde chiaro, onice, celeste chiaro, grigio

Поврзани производи