Фотокопирна хартија Fabriano А4 80гр колор интезвив

470,00 ден

  • Боја : пастел

– Димензија : 210*297мм  A4

– Пакување : 1/500

– Хартија за фотокопир, ласерски и инк џет печатачи.

SKU: 1179 Категорија
Исчисти

Дополнителни информации

Brand

Fabriano

Интензивни бои

verde, verde peselio, azzurro, aragosta, rosso, giallo, arancio, fuscia, violetta, cielo

Поврзани производи