Фотокопирна хартија Fabriano А3 Multipaper

620,00 ден1.090,00 ден

Мултихартија
Необложена хартија. Одлична белина. Мазна површина. Сјаен ефект. Одлични ректо/версо отпечатоци.Произведено со 100% ECF пулпа (без елементарен хлор), FSC® сертифициран од шуми одговорно управувани со почитување на еколошките, социјалните и економските стандарди. Без киселина со алкална резерва за гарантирање долга трајност – долг животен век (ISO 9706). Идеален за печатење во боја, ласерски и инк-џет отпечатоци и копии во боја. Транспарентна обвивка во PPL. Обвивката од 45 x 32 cm е изработена од бела хартија со печатено лого FABRIANO.

SKU: 1654-1
Исчисти

Дополнителни информации

Brand

Fabriano

Грамажа

100гр, 120гр, 140гр, 160гр, 200гр, 240гр, 300гр

Поврзани производи