Фотокопирна хартија Duble A 80гр

300,00 ден650,00 ден

Duble A 80гр

– Боја : бела

– Димензија : 210*297мм A4 ,297*420  A3

– Пакување : 5 топа

– Листови : 1/500

– Хартија за фотокопир, ласерски и инк џет печатачи.

SKU: 0001
Исчисти

Дополнителни информации

Brand

Duble A

Формат

А4, А3

Поврзани производи