УСБ меморија 3.2 UME3

260,00 ден500,00 ден

UME3 е извонредна комбинација на класичен дизајн и интензивни бои на куќиштето. Капачето со конвексна анти-лизгачка апликација го олеснува отворањето на USB-то во секоја ситуација. Кога го користите уредот, капачето може да се постави на другиот крај на куќиштето, осигурувајќи се дека нема да се изгуби. Куќиштето има перфорација за прицврстување на ознака за закачување. Дизајниран е за сите оние кои сакаат постојано да го имаат својот флеш диск со себе.

SKU: 1979-1
Исчисти

Опис

Интерфејс USB 3.2
Доживотна гаранција

Дополнителни информации

Brand

GoodRam

Капацитет

16гб, 32гб, 64гб, 128гб

Поврзани производи