УСБ меморија 2.0 UME2

230,00 ден320,00 ден

UME2 е комбинација на класичен дизајн и колоритна кутија. Капачето со конвексен нелизгачки дизајн го олеснува отворањето на USB-то во секоја ситуација. Капачето може да се стави на другиот крај на куќиштето, осигурувајќи дека нема да се изгуби. Куќиштето е опремено со перфорација за прикачување на ознака за закачување, што ќе ви овозможи секогаш да го имате меморискиот стик со вас. Капацитети кои се движат од 2 x 16 GB до 2 x 128 GB.Компонентите што се користат во UME2 му овозможуваат да постигне 20 MB/s читање и 5 MB/s пишување. Како и другите Goodram USB флеш драјвови, UME2 доаѓа со доживотна гаранција од производителот.

Одлична компатибилност со сите сегашни оперативни системи
Големина (приближно): 56 x 11 x 11 mm
Нето тежина (приближно): 15 g

SKU: 1973-1 Категорија
Исчисти

Опис

Интерфејс USB 2.0
Доживотна гаранција

Дополнителни информации

Brand

GoodRam

Капацитет

8гб, 16гб, 32гб, 64гб

Поврзани производи