УСБ меморија 2.0 MR908

200,00 ден320,00 ден

Капацитет: 4,8,16,32,64 GB
Интерфејс: USB 2.0
Брзина на читање: 13-17 MB/s
Брзина на пишување: 4 MB/s
Пакување: едно блистер пакување
Боја: црна/сребрена
Вртливо метално заштитно куќиште
Долг архивски век
Одлична компатибилност со сите сегашни оперативни системи
Големина (приближно): 56 x 11 x 11 mm
Нето тежина (приближно): 15 g

SKU: 2088-1
Исчисти

Дополнителни информации

Brand

Medirange

Капацитет

4гб, 8гб, 16гб, 32гб, 64гб

Поврзани производи