Торба за лаптоп Mark2

800,00 ден

  • Марка: Modecom
  • Состав  ткаенина
  • Големини до 15,6″ 17″
  • Внатрешни димензии 15,6″: 41,5 x 32,5 x 5,5 cm17″: 44,5 x 34,5 x 4,5 cm
    Надворешни димензии 15,6″: 42 x 33 x 6 cm17″: 45 x 35 x 5 cm
    Црна боја
SKU: 1525

Опис

Modecom Mark-2
За максимизирање на практичноста при користењето, MODECOM MARK 2 беше опремен со две главни прегради затворени со патент. Првата преграда е за лаптоп. Втората преграда може да ги содржи сите документи и додатоци потребни за време на деловен состанок.
MODECOM MARK 2 е достапен во две големини: 15,6″ и 17″. MARK 2 е синоним за класична елеганција, лежерен дизајн кој во комбинација со највисокиот квалитет прави совршен производ за долги години. Со цел да обезбедиме максимална удобност, ја опремивме чантата со џебови за додатоци,  преграда за одвојување, безбедносна лента за лаптопот, удобна рачка и регулиран ремен за рамо.

Поврзани производи