Тонер Xerox C230/C235

5.800,00 ден

  • За следниве принтери
  • Xerox C235,C230
SKU: 2397-1
Исчисти

Опис

  • цијан касета со тонер со голем капацитет (006R04392, принос: 1.500 страници)
  • магента касета со тонер со висок капацитет (006R04393, принос: 1.500 страници)
  • жолта касета со тонер со голем капацитет (006R04394, принос: 1.500 страници)
  • црна касета со тонер со голем капацитет (006R04391, принос: 1500 страници)

Дополнителни информации

Brand

Xerox

Боја

Жолта, Плава, Розе, Црна

Поврзани производи