Термо ролни

18,00 ден82,00 ден

  • термо ролни
  • за фискални апарати
SKU: 0788-1 Категорија
Исчисти

Дополнителни информации

Ширина

57мм, 79мм

Должина

18м, 20м, 25м, 44м, 50м

Поврзани производи