Хит

Тастатура Tracer STINGER 87 механичка

2.690,00 ден

Влезете во играта со стил! Tracer GameZone Stinger комбинира нова технологија и корисни функции за игри. Секоја игра е незаборавна со Stinger. Оваа компактна тастатура е совршена за играчи со ограничен простор на масата. Неговите механички прекинувачи, софистицирани функции и RGB осветлување ќе се грижат за почетник и за напреден плеер. TRACER Stinger 87 е дел од популарната серија на игри GAMEZONE наменета за проникливи гејмери. GAMEZONE е за сите љубители на игри кои не очекуваат ништо помалку од одличен дизајн и напредни функции и параметри за играње. Квалитетните материјали што ги ставаме во производите на GAMEZONE гарантираат издржливост дури и во најинтензивните сценарија за употреба.

SKU: 2082

Опис

Должина на жица: 1,5
Број на мултимедијални копчиња: 11
Механизам: Механички
Софтвер: Не
Влошка за зглоб: Не
Осветлени копчиња: повеќебојни
Тип на тастатура: компактен
Приклучок: USB
Заклучување за победа: Да
Анти-дух: Да
Режим на задно осветлување: 6
Прилагодување на интензитетот на позадинското осветлување: 6 нивоа
Макро менаџмент: Не
Дизајн отпорен на истурање: Да
Серија: GameZone

Дополнителни информации

Brand

Tracer

Поврзани производи