Селотејп двострано леплив-сунгер

20,00 ден

  • 48*3
  • трака сунгераста со лепило од двете страни за лепење на
  •  хартии,домашна декорација,куки,огледала,пластика,стакло,играчки и др.
  • микс од  лепила
  • сертификати ISO 9001, ISO14001
SKU: 1215

Поврзани производи