ССД диск CX400 GEN.2 GoodRam

1.440,00 ден4.100,00 ден

  • Обезбедете безбедност на податоците и десеткратно подобрување на перформансите со преместување
  • на вашите податоци од хард-диск на SSD CX400 gen.2.
  • Освен што обезбедуваат поголема одзивност, вашите податоци ќе бидат и многу побезбедни.
  • Погонот на CX400 gen.2 нема подвижни делови, што го прави многу поотпорен на удари во споредба со хард дискот.
Исчисти

Опис

2,5″ SATA III (6 Gb/s) интерфејс
3D NAND Flash технологија
3-годишна гаранција ограничена од TBW

 

Дополнителни информации

Brand

GoodRam

Капацитет

256гб, 512гб, 1тб

Поврзани производи