Хит

Слушалки Miami BT

980,00 ден

 • БТ Стерео Слушалки “Мајами”УЖИВАЈТЕ ВО БЕЗЖИЧНА МОБИЛНОСТ
  Слушајте ја вашата музика и остварувајте телефонски повици без раце
  Работи со кој било лаптоп или мобилен телефон со вклучен BT
  Долго траење на батеријата
SKU: 2186

Опис

           Спецификација

 • Интерфејс: BT v.4.2
  Моќност на пренос на RF: 5 dBm
  Чувствителност на прием на RF: -85 dBm
  Поддржани профили: HSP, HFP, A2DP и AVRCP
  Li-ion батерија што се полни 250 mAh
  Време на полнење: до 2 часа
  Растојание : до 10 m на отворено
  Фреквентен одговор на звучниците: 20 Hz – 20000 Hz
  Сооднос сигнал/шум: > 83 dB
  Импеданса: 32 Ом, чувствителност од 105 dB
  Микрофон: 6 mm, чувствителност -42 dB
  Работна моќност: 3,7 VDC, до 40 mA
  Димензии: 215 x 190 x 75 mm (Д x Ш x Д)
  Должина на USB кабел за полнење: 0,5 m

Дополнителни информации

Brand

Gembird

Поврзани производи