Хит

Слушалки Grixx sport

250,00 ден

  • Со слушалките Grixx sport, можете да уживате во вашата омилена музика во секое време и каде било.
  • Нарачајте веднаш  за да го надополните вашиот личен стил.
  • Искусете го квалитетот на јасен звук и удобноста на овие практични слушалки со микрофон.
SKU: 2528

Дополнителни информации

Brand

GRIXX

Поврзани производи