Хит

Слушалки Explode

620,00 ден

 • СТЕРЕО СЛУШЛКИ TRACER СО МИКРОФОН
 • Висококвалитетни стерео слушалки.
 • TRACER BATTLE HEROES EXPLODE RED• Вграден микрофон.
  • Слушалки изработени од пријатен материјал на допир
  • Големи трансдуктори од 40 mm.
  • Издржлива метална лента за глава.
SKU: 1578

Опис

           Спецификација

 • Чувствителност: 105dB ±3dB
  Должина на жица: 1,7
  Број на канали: стерео
  Импеданса (Ом): 32
  Микрофон: Да
  Трансферен опсег (Hz – kHz): 20 – 20
  Контрола на јачината на звукот: Да
  Серија: GameZone
  Тип на аудио уред: 2.0

Дополнителни информации

Brand

Tracer

Поврзани производи