Хит

Слушалки Expert

720,00 ден

 • СТЕРЕО СЛУШЛКИ TRACER СО МИКРОФОН
 • Висококвалитетни стерео слушалки.
 • TRACER BATTLE HEROES EXPERT RED
SKU: 2008

Опис

           Спецификација

 • Чувствителност: 110 dB
  Должина на жица: 2,4
  Број на канали: стерео
  Импеданса (Ом): 32
  Микрофон: Да
  Трансферен опсег (Hz – kHz): 20 – 20
  Контрола на јачината на звукот: Да
  Приклучок: 2 x миниџек
  Серија: GameZone
  Тип на аудио уред: 2.0
  Кабел со плетенка: Да

Дополнителни информации

Brand

Tracer

Поврзани производи