Хит

Слушалки Edifier K800

1.500,00 ден

 • УСБ-Компјутерски Слушалки
  Дизајниран за онлајн образование
  Голем црн динамичен драјвер
  Независна надворешна звучна картичка
  Заштитени жици со големи магнетни прстени
  Прилагодлива лента за глава
  Ексклузивни стилски слушалки
SKU: 2078

Опис

Спецификација
Фрекфенција. 20Hz-20kHz
Ниво на звучен притисок. 91±3dB
Чувствителност. -42dB±3dB
Конектор. USB-A приклучок
Должина на кабелот. 2,8 м

Дополнителни информации

Brand

Edifier

Поврзани производи