Хит

Слушалки Концерто

440,00 ден

  • СТЕРЕО СЛУШЛКИ ESPERANZA СО МИКРОФОН
  • Стилски, многу елегантни, стерео слушалки со микрофон со контрола за јачината на звукот.
  • Лента за глава со двострана прилагодлива големина, изработена е од два флексибилни делови за да се обезбеди издржливо и удобно приспособување на обликот на главата.
  • Одличниот квалитет на звук одлично функционира за време на игри, слушање музика, гледање филмови и интервјуа
    Жичен пренос -Должина на кабел [m] 2
SKU: 1640

Дополнителни информации

Brand

Esperanza

Поврзани производи