Скенер IRIScan Anywhere 5

7.300,00 ден

IRIScan Anywhere 5

Без разлика дали сте дома или во канцеларија, во авион или на конференција, IRIScan ™ Anywhere 5 е совршен за скенирање. Компактен, лесен и целосно автономен, ова е идеален уред за скенирање на мобилните корисници – нема да ви треба кабел или компјутер за да го користите! Немојте да ве измами  неговата големина, ултра-преносливост, IRIScan ™ Anywhere 5 има долготраен век на траење на батеријата: ќе ги скенира вашите тешки купишта документи во еден момент, на неверојатната брзина на скенирање од 8 страници во минута ( 300/600 DPI ). IRIScan ™ Anywhere 5 е идеален уред за да ги направите сите ваши документи дигитално – без разлика каде се наоѓате

SKU: 1548

Опис

  • Големина на скенерот (В x L x D): 3,5 x 27,5 x 4,4 cm
  • Тежина на скенерот: 330 g
  • Внесување документи: Автоматско внесување документи (една страница тип на довод)
  • Резолуции: 300/600/1200 dpi Скенирање во боја до A4 формат
  • Формати на датотеки: JPEG/PDF
  •  Екран во боја – 10 јазици на менито на скенерот
  • Батерија: Вградена литиум-полимерна батерија од 1200 mAH (Капацитет за скенирање кога е целосно наполнета: до 100 страници А4)
  • Начин на полнење: USB-кабел
  • Работи со сите оперативни системи

Дополнителни информации

Brand

IRIS

Поврзани производи